GP B631 Universaallaadija

Kogus: 1 Tootja: GP Kategooria:

57.57

Kuumakse alates 4.8

Kauba hind:
Sissemakse summa:
Kuumakse:

Kogus

Universaallaadija AAA, AA, C, D ja 9V akude laadimiseks

Omadused:

 • Automaatne laadimisvoolu valik
 • Laeb 2 või 4 tk NiMH AA/AAA/C/D ja 1 või 2 tk 9V akusid
 • Varustatud 2 individuaalse laadimiskanaliga AA/AAA/C/D akudele ja 1 kanal 9V akudele
 • 3 LED indikaatorit (2 AA/AAA/C/D akudele ja 1 9V akudele)
 • Laadimisaeg 2.5 kuni 12 tundi, sõltub aku mahtuvusest
 • Laadimisvool:
  • D size 550mA
  • C size 550mA
  • AA size 370mA
  • AAA size 290mA
  • 9V size 20mA
Loe rohkem
Internet Explorer Icon

NB! Microsoft on loobunud Internet Exploreri arendamisest ning sellele uuenduste tegemisest ja ei soovita antud internetibrauserit turvanõrkuste tõttu kasutada. Internet Explorer ei toeta enam uusi võrgustandardeid ning antud veebilahendus ei tööta siinses brauseris korrektselt.